Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ніжні та ароматні медальйони зі шматочків атлантичної сьомги.
Дієтична страва смачна і на ситний обід, і на легку вечерю.
Їх можна обсмажити до рум'яної скоринки, запекти з овочами чи сирним сиром, приготувати на пару чи грилі. Такі медальйони гарні і в підсмаженому питі з вашим улюбленим соусом та свіжим салатом.
Спосіб приготування:
Попередньо не розморожуючи помістити в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин, або обсмажити з олією на середньому вогні в сковороді до готовності
Попередньо не розморожуючи помістити в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин, або обсмажити з олією на середньому вогні в сковороді до готовності
Медальйони заморожені