Кількість
|
Вартість
|
||
|
Довгі Обрізи Лосося, Без Льоду,Без Кісток, Без Шкіри, Підійде Для Засолювання та Смаження.
М'ясо лосося вживають у їжу в маринованому (м'ясо ніжне, дуже швидко маринується, достатньо лише 2 – 3 години) або після термічної обробки. З лосося роблять різні супи, запіканки, пироги, суфле, шашлики, паштет, оладки, муси, тости та салати. Лосось містить поліненасичені жирні кислоти, а також жири омега-3, які беруть важливу участь у регуляції рівня холестерину в крові людини
М'ясо лосося вживають у їжу в маринованому (м'ясо ніжне, дуже швидко маринується, достатньо лише 2 – 3 години) або після термічної обробки. З лосося роблять різні супи, запіканки, пироги, суфле, шашлики, паштет, оладки, муси, тости та салати. Лосось містить поліненасичені жирні кислоти, а також жири омега-3, які беруть важливу участь у регуляції рівня холестерину в крові людини