Кількість
|
Вартість
|
||
|
Довгі слайси філе лосося (сьомги), Без Льоду, Без Кісток, Без Шкіри.
Тонкий підшкірний зріз філе лосося.
Ідеально підійде для приготування рулетів та пирогів.
Можна як засолювати, так і термічно обробляти.
М'ясо лосося вживають у їжу в маринованому (м'ясо ніжне, дуже швидко маринується, достатньо лише 2 – 3 години) або після термічної обробки. З лосося роблять різні супи, запіканки, пироги, суфле, шашлики, паштет, оладки, муси, тости та салати. Лосось містить поліненасичені жирні кислоти, а також жири омега-3, які беруть важливу участь у регуляції рівня холестерину в крові людини
Тонкий підшкірний зріз філе лосося.
Ідеально підійде для приготування рулетів та пирогів.
Можна як засолювати, так і термічно обробляти.
М'ясо лосося вживають у їжу в маринованому (м'ясо ніжне, дуже швидко маринується, достатньо лише 2 – 3 години) або після термічної обробки. З лосося роблять різні супи, запіканки, пироги, суфле, шашлики, паштет, оладки, муси, тости та салати. Лосось містить поліненасичені жирні кислоти, а також жири омега-3, які беруть важливу участь у регуляції рівня холестерину в крові людини