Кількість
|
Вартість
|
||
|
М'ясо кальмара не тільки неймовірно смачне, а й дуже корисне для організму. У ньому присутня велика кількість білка, макро- та мікроелементів (йод, фосфор, калій, марганець та іншими), вітаміни В та С.
Відварене м'ясо кальмара має рожевий колір, а на смак трохи схоже на м'ясо краба. Кальмар - досить популярний продукт у кулінарії, що піддається різним видам термічної обробки.
Головна цінність кальмара полягає в тому, що цей висококалорійний продукт не містить холестерину. Кальмар рожевий самий смачний продукт. З ним потрібно повозитися але потім ми отримаємо смачне і ніжне м'ясо. З кальмар можна приготувати дуже смачний суп, солянку, тайський суп з фаршированих кальмарів, так само кальмари можна тушкувати з овочами. Це просто смакота!
УВАГА: Продукт в захисній глазурі