Кількість
|
Вартість
|
||
|
Одним з традиційних страв Китаю є салат "Вакаме", основним інгредієнтом якого є морські водорості.
Ця страва відома відразу під кількома іменами: салат Вакаме, салат кайсо і хіяші вакаме.
Склад: морські водорості (Undaria Pinnatifida) 82,45%, вода, гриби кікураге, цукор, сіль кунжут, агар-агар, глутамат натрію (621), кунжутна олія, харчова оцтова кислота Е260, червоний перець, лимонна кислота Е330, динатрієвий 5-рибонуклеотид Е635, рисовий оцет, кислотно-гідролізований соєвий білок, високофруктозний кукурудзяний сироп, аспартам E951, харчові барвники Е102, Е133. Містить джерело фінілаланіну.
Продукт готовий до вживання!
Вага: 500 г
Енергетична цінність на 100 г: 48 ккал / 203 кДж
Харчова цінність:
Жири - 1.2г, з них насичені жири - 0.1г
Вуглеводи - 8.1г, з них цукри - 3.3г
Білки - 1.2г
Сіль - 1.8г
Зберігати при температурі: не вище -18 °C
Термін зберігання: 24 місяці
Країна виробник: Китай